"Jedna osoba zmarła, a trzy zostały ranne w zamieszkach w nocy z soboty na niedzielę na osiedlu studenckim w Łodzi podczas Juwenaliów. Prezydent Jerzy Kropiwnicki ogłosił w mieście trzydniową żałobę" wiecej slyszeliscie juz o tym? oficjalne imprezy szykuja sie u mnie juz w czwartek a tgu takie jazdy w innym miescie sa... az strach ogarani mnie teraz co moze sie dziac u mnie... nie do pomyslenia staje sie to, ze kolesie (policjanci) ktorzy byli szkoleni, nie pierwszy raz uzywali gumek jak i ostrej i popelnili taki blad. co przyjdzie zmarlemu i postrzelonym ze jakis mister komendant podal sie do dymisji? stalo sie nie odstanie, widac ze w sluzbach pracuja bezmyslni ludzie... druga strona jednak tez nie jest bez winy. zawsze mnie to zastanawialo, co sprawia przyjemnosc takim po*ebcom robienie rozrob. jak ma za wysoki poziom testosteronu, niech sobie wlaczy polsat po 22 i "samozgwalci" moze zaspokoi swoje rzadze... rozumiem, ze na juwenalich mozna spalic jakiegos zloma 40 letniego, porzuconego na ulicy tak jak mialo to miejsce kiedys w krakowie... stalo sie wtedy cos komus? nie. a jak juz to na pewno nie wylodowal 1,5m pod ziemia. napiecie rozladowali i poszli spac. ale niektorzy, zaobserwowalem, musza sie pokazac co to nie sa i jacy wspaniali potrafia byc. a oczy nie klamia, smierdzi zwykle od nich glupota na wiecej niz 25m. a co sadzicie o calej tej sprawie z lodzi? lacze wyraz wspolczucia dla wszytkich cierpiacych Edek
--------------------- All of my racing videos can be downloaded here. All of my racing videos can be streamed here. Everything you want to know about my car here.
mnie jeszcze zastanaiwa fakt taki, ze na onecie wyraznie nie napisali kto kim byl do jakiej grupy przynalezal. "19 letni mezczyzna" no i juz nie wiem czy to byl student czy nie, tak samo ze dwie kobiety leza w szpitalu, ale one braly udzial w rozrobie czy porpstu osoby postronne? tego tez nie wiem. moze w faktach cos mowili?ja TV nie mam, wiec nie ogladalem. jak wiecie cos to napiszcie, dajcie tez moze zrodlo jak macie. z gory thx! Edek
W TV widzialem, wypowiadal sie jakis policjant i mowil, ze to byl nieszczesliwy wypadek, poniewaz policjantom zostalo przyznaczone 26 sztuk nie tej amunicji ktora miala tam byc, 19 sztuk wrocilo do komendy, wiec 7 zostalo wystrzelonych. Tak sie zastanawiam, kto w tej policji pracuje, jezeli przygotowujac sprzet na interwencje nie potrafi rozroznic dwoch rodzajow zupelnie innej, jak mi sie wydaje, amunicji. No bo zeby nie rozroznic amunicji ostrej od kauczukowej :ysz: Najsmieszniejsze jak ten policjant sie wymigiwal od odpowiedzi przenterki na pytanie "jak osoba "kompetentna", znajaca sie na rzeczy myli amunicji i doprowadza do nieszczescia". Te pozostale 19 sztuk nie zostalo wystrzelone, bo ktos powiadomil w czasie akcji swojego przelozonego, ze sa uzbrojeni w ostra amunicje. Na szczescie, bo pewnie ofiar byloby wiecej.
Niektorzy ludzie to *****e jak im sie nudzi to niech sobie kupia worek treningowy i sie wyzyja, a nie wszystkie imprezy musi psuc. Policja jakby miala wiecej palcy to by sie moze doliczyla tych "ostrych" naboji.
--------------------- 96 Eagle Talon TSI AWD ACT 2600 Clutch, ACT StreetLite Flywheel, BG Synchroshift, SS Clutch Line, Flameball, Custom Led Interior EASY MONEY!! Sign up! Free! Get Money For Your car! Here's The Info Free Gift With Sign Up, Whole Sale Price List! :-) I
Amunicje kałczukową trudno odróznic od ostrej, różnią sie tylko wagą i małym nacięciem na łusce, dodadać do tego stres i o pomyłkę łatwo, fakt że ci ludzie są szkoleni a środki jakie panstwo przeznacza na szkolenie policji są po prostu śmieszne. a co do dresów to ja wsadziłbym ich wszystkich w pociągi z trzema paskami i wysłał na Kamczatkę, zamkną ich w obozie z trzem ogrodzeniami z drutu kolczastego i dał im beje niech się wybiją na wzajem. To jest banda po*******onych bezmózgich *****i którzy są zbyt głupi żeby coś do nich dotarło. (( (( Pozdro Dresy na Kamcztkę :peace: :peace: