Takiego tematu na wzór 8P nie ma, więc zakładam :) Do bardziej rozeznanych w temacie mam pytanie, czy grill z polifta S3 8V pasuje do polifta A3 S-line 8V? Na oko wygląda, że tak...
Też mam pare pytań, ktoś przerabiał temat przed lifta na s-ke po lifcie? Maska i błotniki pasują czy tez trzeba zmieniać? I jeszcze pytanie czy lampy od a3 a s3 przednie się czymś różnią??
Jeśli kupujesz ugryzione z przodu A3 i wymieniasz cały przód to bez problemu dołożysz poliftowy zderzak i lampy. Najważniejsze żeby błotniki maska i zderzak były z sedana, błotniki i maska są takie jak w polifcie, ale inne niż sportsback czy hatch. Poliftowe lampy to będzie największy problem, aczkolwiek widziałem nawet na otomoto kilka a3 z 2015 zrobionych na polifty więc do zrobienia. Widzę że też jesteś z okolic Krakowa, mam tu sprawdzonych gości od elektroniki DK Tronic, ogarniali mi przeróbkę mojej A3 z USA na Europę. Zrobią wszystko więc z takimi lampami też sobie pewnie poradzą, zadzwoń to doradzą.
super, dzieki za pomoc :) wlasnie bede miec do wymiany zderzak i blotnik, wiec szukam polifta, najgorzej z lampami bo sa cholernie drogie, jedno koszt lamp ale co jeszcze do tego dojdzie to sie musze wlasnie dowiedziec :)
Witam, orientujecie się czy listwy progowe obniżające z wersji S-line, chodzi o A3 8v Sportback 2014 podejdą do wersji bez S-line'a? I ta sama sprawa tyczy się lotki na klapie bagażnika.
--------------------- 1999 Titanium M3 coupe -Conforti CAI My Baby "I see your car is a Mitsubishi....so is the broken TV in my basement..."
Cytuj: Oryginalnie napisane przez Audizz Pasuje p&p czy trzeba zmieniać zderzak? Jeśli masz zwykły zderzak i chcesz zamontować dyfuzor od s-line czy s3 nie pasuje. Jeżeli masz zderzak s-line to dyfuzor s3 pasuje. Przy zmianie musisz pamiętać żeby np: Dyfuzor od sedana miał początek 8v5 bo podobno też są różnice względem Sportbacka.
--------------------- PROJECT UNDER WAY click pic to go to project thread on this forum