Witam mam pytanko a mianowicie zmienilem oryginalne głośniki w swoim mondku MKI na Infiniti reference zarównoi z przodu i z tyłu (nie jestem z nich zbytnio zadowolony ale to szczegół) a chodzi mi dokładnie o tył czemu z tylnich głosników leci tylko bas nie ma wysokich tak samo miałem na seryjnych głośnikach dodoam że mam radyjko Pionner keh-p6900 czy to może być wina radia ??? Z góry dzięki za pomoc
W niektórych Pionkach jest funkcja powodująca właśnie takie zjawisko. Nie pamiętam teraz jej nazwy. Jak Ci nikt więcej nie odpisze to sprawdzę ją później.
w radyjkach Pioneer wystepuje taka funkcja jak "FIE" czyli wlasnie tylne glosniki robia za tube, symuluja obecnosc tuby w bagazniku i mozna regulowac tez moc tej tuby... 100, 150, 250... ale podkreslam - to tylko symulacja... wylacz ta funkcje i od razu bedzie lepiej... :metal
a widzisz... a ja mam i nie zamierzam zmieniac radyjka jak narazie... za bardzo moj Pioneer mi sie podoba :metal i mam nadzieje ze pomoglismy koledze w tych trudnych chwilach :bigok:
a no pomogliscie dzieki bardzo a to koledzy maja te same radyjko ?? bo bardzo fajne te radyjko i dokupilem zmieniarke i hula niezle ale z tych glosniczkow jestem niezbyt zadowolony ale poustawiam i pokombinuje
--------------------- 1993 325i - Jim C chip, ECIS CAIS, BMP Intake, K&N, fan delete. *SOLD* 95///M3 - Engine/Exhaust: Underdrive Pulley, Port & Polished Intake, ECIS Heat Shield, BMP Intake, 9" K&N Filter Charger