eMule Polpak HELP !!! >> FORUM
Our Forum

Our Forum

SearchSearch   Users   Registration   Entrance
Today: 03.11.2025 - 15:00:58
Pages:  1  

eMule Polpak HELP !!!

MessageAuthor

Cześć , jak do tej pory cały czas królowała Kazaa . Postanowiłem spróbować nowego smaku - eMule. Problem w tym , że nie chce się łączyć z żadnym serwerem. Korzystam z łącza Polpak w sieci lokalnej i szczerze pisząc nie wiem jakie ustawić parametry łącza ( ISDN ; ISDN 2x ; DSL ; Cable ...) Wstawiłem ISDN wydaje mi się najbliższe prawdzie. Niestey przy próbie łączenia się z jakimkolwiek serwerem efekty są takie : "Próba podłączenia do ......serwer....... przedawnił się" Co o tym sądzicie ? Port mam 4661 ( próbowałem 8080 i 8000 ) Może mój Admin paluszki gdzieś wtykał ? Pozdrawiam

---------------------

MC28REPSOL

users

Statistics:
Registration: 10.18.2002
27.08.23 - 06:35:42
Message # 1
RE: eMule Polpak HELP !!!

Napisany przez nimal

---------------------
Derek

Delzek318

users

Statistics:
Registration: 10.03.2003
27.08.23 - 06:40:46
Message # 2

sciagasz najnowsza wersje z podanej stronki, instalujesz i wlasciwie to wsio przy instalacji mozna wybrac jezyk polski, ale jak sie pomylisz i zainstalujesz angielski to NIE mozna tego zmienic - w czasie instalacji dosysane sa odpowiednie pliki z netu i tego nie odwrocisz bez deinstalacji nie przejmuj sie prosba o rejestracje przy instalacji - pisza ze tam jakas wersja pro itd. - roznia sie TYLKO obecnoscia reklamy - jak Ci sie spodoba to mozesz wtedy kupic, jak nie kupisz bedzie dzial tak samo na dzien dobry overnet zadaje pare pytan - szybkosc lacza (mozesz zostawic same zero - wtedy masz max, pamietaj ze ustawiona przez uzyszkodnika granica transferu od Ciebie, wplywa tez na sciaganie!), ksywke i foldery gdzie ma ssac i to wsio - przechwytuje ladnie linki ed2k jak kazdy inny klient, nie marwisz sie serwerami, nie musisz miec zewnetrznego ip :) nie martw sie slabym transferem na dzien dobry - daj mu pare godzin ;) nie wiem czemu, ale po pierwszym odpaleniu lata przewaznie powoli, rozkreca sie i tak juz zostaje :) kolejne odpalenia programu daja odrazu pelna moc :) wg mnie optymalna ilosc plikow do jednoczesnego sciagania to okolo 10, ale zalezy od szybkosci lacza i dostepnosci plikow, wiec sam ocen ;) i kolejny overnetowiec nawrocony przeze mnie bedzie :)

---------------------

NegativeCambre

users

Statistics:
Registration: 12.30.2002
27.08.23 - 06:51:40
Message # 3

A czym różnią się wersje GUI oraz Command Line Client?

---------------------

///Arman

users

Statistics:
Registration: 03.06.2001
27.08.23 - 07:03:10
Message # 4

command line - to linia polecen gui - graphic user interface - interface graficzny uzytkownika cos jeszcze? wybor jest jasny ;)

---------------------

nightshocker

users

Statistics:
Registration: 02.25.2002
27.08.23 - 07:11:10
Message # 5
[Duratec]Auto nie chce odpalić : Previous topicNext topic: Kupie wszystkie Demonic Essy
Pages:  1  

Click on the dot next to the name to address the participant

The administrator has prohibited guests from replying to messages! To register, follow the link: register

Participants