sciagasz najnowsza wersje z podanej stronki, instalujesz i wlasciwie to wsio przy instalacji mozna wybrac jezyk polski, ale jak sie pomylisz i zainstalujesz angielski to NIE mozna tego zmienic - w czasie instalacji dosysane sa odpowiednie pliki z netu i tego nie odwrocisz bez deinstalacji nie przejmuj sie prosba o rejestracje przy instalacji - pisza ze tam jakas wersja pro itd. - roznia sie TYLKO obecnoscia reklamy - jak Ci sie spodoba to mozesz wtedy kupic, jak nie kupisz bedzie dzial tak samo na dzien dobry overnet zadaje pare pytan - szybkosc lacza (mozesz zostawic same zero - wtedy masz max, pamietaj ze ustawiona przez uzyszkodnika granica transferu od Ciebie, wplywa tez na sciaganie!), ksywke i foldery gdzie ma ssac i to wsio - przechwytuje ladnie linki ed2k jak kazdy inny klient, nie marwisz sie serwerami, nie musisz miec zewnetrznego ip :) nie martw sie slabym transferem na dzien dobry - daj mu pare godzin ;) nie wiem czemu, ale po pierwszym odpaleniu lata przewaznie powoli, rozkreca sie i tak juz zostaje :) kolejne odpalenia programu daja odrazu pelna moc :) wg mnie optymalna ilosc plikow do jednoczesnego sciagania to okolo 10, ale zalezy od szybkosci lacza i dostepnosci plikow, wiec sam ocen ;) i kolejny overnetowiec nawrocony przeze mnie bedzie :)