Panowie ja z takim zapytaniem, zaóważyłem że poziom płynu jest na min i co teraz czy można dolać płyn zalecany przez honde tak bez problemu czy raczej trzeba wymieniać cały? A jeżeli można dolać to jaki polecacie? Dzięki z góry Pozdrawiam
najlepiej hondy.jak masz w pobliżu jakis salon z serwisem hondy to zadzwoń i sie zapytaj czy ci doleją, mnie dolali za darmo, w najgorszym wypadku jakieś grosze Cie to wyniesie.
--------------------- Just sold My 350z, looking for another E36 M3 2006 Kaw. ZX14
Miałem podobny problem z płynem w zbiorniczku wyrównawczym układu wspomagania......PŁYN POWINIEN BYĆ MIĘDZY MAX a MIN ...możesz tak jak ja zrobiłem bez problemu dolać płynu Texamatic 7045 E który jest uniwersalny i kosztuje nie więcej niż 20 zł. za 0,5 l.niestety tylko w takich pojemnikach sprzedają..POZDRAWIAM... :cry:
Odświeżę temat, po 2 m-cach po przeglądzie zauważyłem, że płyn wspomagania jest znowy na poziomie min. Góra zbiorniczka jest cała brudna, czy jest możliwość, żeby płyn uciekał jakoś górą, prze ten lekko wtykany korek?. Nie bardzo to sobie wyobrażam, ale jak inaczej góra zbiorniczka może się zabrudzić? ps. w ASO w Wawie 72pln za litr płynu do wspomagania.
--------------------- 88 M3 91 318is 91 318i 83 320is 08 X3 3.0si "If it flys, floats, or f*cks, rent it!"