W ta sobote 27.06.09 ja wraz z dingo84(Tomkiem) udalismy sie do naszego dobrego kolegi Wojtasa z 5er do Owinsk. Glownym zalozeniem bylo przebadanie naszych slicznotek. Ostatecznie przebadalismy maszyny i zadbalismy o lakier :> Troche fotek. Wojtasa e34 525tds Moja e32 750il Wjazd Dinga jego 730V8 Nasz diagnosta :cool: Dingo jako pierwszy... ... nastepnie ja ... ...ostatni byl nasz gospodarz. Po zakonczeniu diagnozowania, udalismy sie na obfity posilek do Wojtasa. Przy trawieniu stojac sobie na swiezym powietrzu, z racji ze nie zanosilo sie na deszcz, doszlismy do wniosku aby wymyc i wypolerowac nasze Bmki. Po dlugotrwalych pracach, zmeczeni, bylismy bardzo zadowoleni z efektu koncowego naszych prac. Pozniej udalismy sie na sesje zdjeciowa po Owinskach. Kilka fotek z sesyjki. Moim zdaniem super zdjecie To byloby na tyle. Dingo spisal sie na medal jako fotograf amator :cool: Uwazam spotkanie za bardzo udane. Dzieki Panowie
Efekt jak ta lala ;D Można dodać, że spocik trwał od 12.00 do 23.00 :D Było co pucować. Podziękowania dla kolegi z BMW Club Poznań za bardzo dobry środek polerujący do lakieru.