poduszka z tempomatem do kierownicy bez przycisków nie pasuje, nieważne czy to mk1 czy mk2 poduszka z tempomatem od mk2 również może nie pasować do mk1, w mk1 przyciski od tempo są na równi z poduszką, w mk2 są głębiej, ale nigdy nie przymierzałem więc dokładnie nie mogę odpowiedzieć na pytanko..
ja przymierzalem bo kupilem przez pomylke i nie pasuje, nawet nie da sie porzezbic Dodano po 1 min.: z reszta kolega ma moja kiere i mu wszystko w meilach wyjasnilem
Sorki, ja zrozumiałem że obie kierownice są z tempomatem, wtedy pasuje. Jak jedna jest z przyciskami, a druga nie to w żaden sposób nie pasuje. Ma inny kształt.
Sorki, ja zrozumiałem że obie kierownice są z tempomatem, wtedy pasuje. Jak jedna jest z przyciskami, a druga nie to w żaden sposób nie pasuje. Ma inny kształt. nawet jak by byly obie z przyciskami to i tak nie pasuj[/quote]Dodano po 1 min.: sorki za blad
--------------------- 1995 M3 Alpine White 4/94 production date. Clear Corners, E46 metal pedals, X-brace, Euro Floating Rotors, Motorsport Strut Brace, H&R Coilover Suspension, Kmac Camber Plates, Ground Control Adjustable Sway Bar End Links, UUC TME's, UUC TSE, JC Euro