Witam na apo powinno powstac wiecej questow typu g-shield (bez tych zombie) na emerald sword i hellforged axe aby urozmaicić grę i zeby byly wieksze motywacje do expienia bo na razie tych questow jak wiemy jest bardzo nie wiele w porownaniu z tymi na 7.6. 2 to sprawa softow daja zdecydowanie za malo many powinne one zostac polepszone i dawac wiecej many na sekunde niz teraz daja.. bo to jest skandal wgl nie oplaca sie robic tego questa i sa one nie przydatne po prostu najlepiej jakby dawaly 6x wiecej niz dotychczas jak gmp daje x3 wiecej niz na rl. 3 to kiedy macie zamiar przenieść postacie z roxa tutaj? @@@@ do administracji i nie mozna bylo napisac grzecznie ze "zapomniales sondy, usuwam temat" -.-
Ten temat znów zostanie usuniety, poniewaz niema sondy. Chyba ze ja dodasz kliknij narzedzia watku i dodaj sonde i dodaj ja napewno wtedy nie zostanie on usuniety. @Propozycja Jestem na nie, to jest moim zdaniem bez sensu i wogole nieprzydatne...
--------------------- 1998 M3 Sedan - Eurosport Pulleys, TC Kline Sport Suspension. Prior M3 - 1996 M3 - OBDI 3.2L, 30 lb Injectors, ECIS Intake, CSS Custom Chip, TMS Group N Suspension, MASR Sway Bars, TC Kline Roll Bar, Recaro SPG's, and more.
Aha i? Takie itemy lecą z feru... chcesz h axe? to poproś h lvla posiedzi na tym i Ci sprzeda... Jestem na nie bo i tak tych itemów jest w chuj a kiedyś były rare xD
Ja Pan Grzesiu powiedział itemy te lecą z feru jeżeli chcesz Helforged Axe to napisz mi na PW a ja spróbuje skołować. A co do softów fakt dają mało many ale przynajmniej ładnie w domku wyglądają.