Jak powiedział tak zrobił... Różnica w zachowaniu auta jest i to duża. W przyszłym tygodniu montaż gazu i ciemne szyby w najciemniejszej folli bo fabryczne przyciemnienie można o kant 4 liter rozbić.
Hej, Zmienili Ci oprogramowanie czy podpięli boxa? zastanawiam sie nad chipem do swojego tipo tylko nie wiem jak z gwarancja. Robie duzo km i nie bardzo bym chcial aby aso mialo powod aby mi zabrac gwarancje
Tylko soft - box to półśrodek - z gwarancji zrezygnowałem bo i tak miałem montować gaz poza ASO i tak a nie oszukujmy się w aso by tego dobrze nie zrobili. Double - liczą się niutonometry a nie kuce mechaniczne te są ważne ale juz mniej
Nie wiedziałem, że tak mały moment obrotowy seryjnie jest w 500L (~180Nm) w Tipo z tym silnikiem jest (wg. tego co producent podaje) ~210Nm. Strasznie go zdławili :mad: Chętnie bym swojego też zaczpiował, ale nie tak dla koni, czy niutków, ale żeby poprawić tą popiep*** mapę EURO 6. Czasem mam wrażenie, że przy ruszaniu ktoś mnie trzyma za tylny zderzak, odwracam się i patrzę, a to jakiś urzędnik z Brukseli z wydrukowaną normą spalin w ręku ;-)
W 500L tez powinno być powyżej 200 nm. Być może silnik się jeszcze nie ułożony do końca bo mały przebieg i dlatego tak słaby wynik. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
--------------------- Tim (former bimmers, 95 and 03 M3s; I'm currently visiting the dark side) Current rides: Daily driver - '95 968; Track beast - '88 924S3 (924S chassis; 968 engine; S2 tranny/diff)