Witam Mam pewnie głupie pytanko: po czym poznać czy fotele są ogrzewane? Nie czy to ogrzewanie działa, tylko w ogóle czy to wersja z takim bajerem. Jest do tego jakiś włącznik czy sterowane jest to jakimś czujnikiem temperatury? Pytam bo wydaje mi się że raz przy sprzątaniu widziałem jakieś kable pod siedzeniem. Drugie pytanko: jak poznać czy działa podgrzewanie spryskiwaczy? Czy to podgrzewanie jest tylko na szybę czy na światła też. Wolałbym coś zmierzyć niż patrzeć czy mróz odtaje wokół dysz. Lusterka zaobserwowałem że są prawie zawsze suche więc grzanie pewnie działa :) Pozdrawiam
Ja na siedzeniu mam tylko przycisk do regulacji elektrycznej :( Dobre i to. Dzięki
--------------------- 93 325is - total M3 conversion and more - Dinan SC kit - RMS aftercooler and tuning - 395rwhp on 91 octane. "....She may not look like much, but she's got it where it counts, kid. I've made a lot of special modifications myself." -Han Solo CarDomain
ja mam u siebie na siedzeniu od pasazera znajduje sie kolo drzwi a u kierowcy rowniez, jest taki przycisk ktory wciskasz ewentualnie wyciskasz, to wszystko
--------------------- 02 M3 Jet Black/Cinnanmon -19'' BBS LM's, Eisenhaus exhaust, PSS-9's, UUC SSK On the way K&N 63 + AA software!!!!! "If everything is in control, then you aren't going fast enough" Mario A.