Dzięki panowie... A czy ktoś montowal tylna elektryczna rolete? Czy będzie ori wiązka do podpięcia czy trzeba kable kłaść od podstawy? I czy tylna półka składa się z dwóch Części?
Dziś rozłożylem drzwi tylne... Boczek zdjęty, chrome zdjęte razem z plastikami itp Nie mam plastików montażowych do przykrecenia rolet ani uchwytów Będę.musiał coś wymyślić jak to obejść... Złożyłem dwa idealne boczki przystosowane do rolet z 6 jakie posiadam (4zapasowe lol) Jutro spróbuję coś opatentowac aby przekręcić rolety i uchwyty Tylna wymaga wymiany obicia bo kupiłem w bladym stanie wizualnym ale roleta idealna
Zamów sobie graty w serwisie, ja dałem za wszystko coś koło 40,-. Nie ma sensu robić druciarstwa, podczas gdy wszystko masz dostępne w ASO. Faktem jest, że idzie to z Niemiec, bo u mnie w Katowicach nie mieli uchwytów, ale jakoś po tygodniu przyszło. W trzecim poście masz link do tematu, gdzie wyszczególniłem co i ile potrzeba. Powodzenia! Jeśli chodzi o tył. Nie wiem jaki masz kolor wnętrza, ale jeśli czarny, to odpowiednia farba w puszce (już pare osób na forum malowało wykładziny, półki) i jazda! :)
--------------------- 95 M3 - SOLD 02 540i/6 - SOLD '12 Audi A6
Wnętrze mam bananowe Druciarstwa nie będzie :) jednak na przykrecenia rolet myślę że znajdę patent jak ori Pytanie: gdzie montuje się uchwyt małych trojkatnych rolet? Tzn do czego rolete rozwijamy i przyxzepiamy?
U góry mają z tego co pamiętam plastikowy zaczep. Dodatkowo do poprzeczki oddzielającej szyby, w górnej jej części (jest tam ori otwór, który zobaczysz po zdjęciu czarnej maskownicy) musisz przykręcić blaszkę o numerze 51 16 8 169 707. Na dole natomiast potrzebna jest Ci blaszka przynitowana do sklejki z boczka. Niestety nie znalazłem numeru części. Jej zadaniem jest blokowanie rolety przy boczku.