Witam wszystkich, Mój temat dotyczy wymiany silnika w mojej Hance. Chciał bym zasięgnąć waszej pomocy a zarazem porady. Chciał bym do swojej Hani włożyć silniczek H22 tylko teraz pytanie który H22A czy H22A2?? Pytanie moje dotyczy który z tych silników posiada 220 km i w których latach był wypuszczany na rynek. Staram się sprowadzić ten silniczek z US ale nie wiem który wybrać, nie będę oszukiwał, że chce zrobić małą wyścigówkę i chodzi mi o jak najmocniejszy silnik. Szukałem w zasobach "wujka google" lecz tam info są bardzo podzielone i nie wiem komu wierzyć. Bardzo prosił bym o poradę jaki silniczek wybrać bo jak na razie moja Hanka jest w stanie całkowitego "rozkładu do malowania, a od razu "po" chciał bym zaszczepić jej nowe serducho (D16A9 troszkę mało :) ) Oczywiście chce zakupić cały komplecik silnik + skrzynia + komp + wiązki. Mam nadzieje że udzielicie mi cennej porady. A może ktoś ma namiary na taki silniczek 220 KM w dobrym stanie z US najlepiej z chicago :) Będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam wszystkich posiadaczy samochodów tej wspaniałej Marki :) :D:D