Our Forum

Our Forum

SearchSearch   Users   Registration   Entrance
Today: 19.12.2025 - 06:15:30
Pages:  1  2  

pamietacie swf'y Przemasa? mam ich 29...

MessageAuthor

Da się zapisać, właśnie dziś w nocy wyczaiłem sposób 8) 8) 8) A robi się to tak. NIe wiem jak jest w starszych przeglądarkach, ale ja mam 6.0 i robi się to tak::::::::::: (aha musisz mieć skonfigurowanego outlooka) otwórz daną stronę, potem kliknij w menu "plik" potem "wyślij stronę pocztą e-mail" a potem podaj swój jakiś adres najlepiej w w op.pl (czyli na onecie) a potem chyba będziesz wiedział co robić8) 8) 8) 8)

bebedivine

users

Statistics:
Registration: 04.01.2003
07.12.22 - 17:58:08
Message # 11
RE: pamietacie swf'y Przemasa? mam ich 29...

Witam ! Ja na IE 5 mam inny sposób bezpośrednio z IE nie zwiazany. Otóż metoda prosta czasami pracochłonna ale w 100% skuteczna Dajmy na przykład własnie swf'y no to odpalam takego swf'a czekam ash wszystko sie do końca załaduje i odpalam np ACDSEE i wchodzę w Temporary Internet Files i szukam swf'ów - zawsze znajduje :)

---------------------
Rick (Sold!!) 95 325is-3.2L OBDI, AA CAI, Euro AFM, AA Software, Eibach Pro System Plus, Lightweight Flywheel, X-brace, Stage 3 Port-n-Polish head w/5angle valve job, Schrick Cams, 24lbs injectors, 3.38LSD, Euro 6spd (Sold!!)89 325ix-ESS Supercharger

hatnlvr

users

Statistics:
Registration: 05.20.2002
07.12.22 - 18:09:05
Message # 12
RE: pamietacie swf'y Przemasa? mam ich 29...
20k PLN na tuning - kto chętny? : Previous topicNext topic: Re: HIP HOP Mini-Duc - Post your Hip Hop Related Question Here!
Pages:  1  2  

Click on the dot next to the name to address the participant

The administrator has prohibited guests from replying to messages! To register, follow the link: register

Participants