Widziałem na necie zdjęcia Sportsitze'ów z podłokietnikami i tutaj moje pytanie. Czy robił ktoś taką dokładkę? Czy jest to w ogóle do zrobienia jak fotele fabrycznie są bez? Jak to wygląda od strony technicznej, co oprócz podłokietników trzeba by jeszcze zakupić? Przydałyby się bo ileż można się na lewym ramieniu opierać ;)
sportsitze nie mają być dziadowsko wygodne i nie służą do opiera tylko do zapier****ania :p heh! a tak poważnie to potrzebujesz taki sam komplet "podłokietnika", jak do zwykłych foteli pzdr!
--------------------- "Injectors=$900...Drag Radials=$300...NOS=$500...The look on that 911 Twin Turbo owner's face: PRICELESS"
Nie wiem jak jest fotelach sportowych (sportsitze),ale w zwykłych są otwory montażowe w stelażu,trzeba tylko zdjąć tylne panele foteli i zrobić otwory po bokach.
--------------------- I sold this car after a very lengthy restoration, but it's just too pretty to remove from my sig.
Kurcze a ja nawet nie mialem pojęcia,że sportsitzach nie ma podłokietników...jak to się człowiek uczy całe zycie...moim zdaniem dobry pomysł z dołożeniem bo oprzeć się jest czasem potrzeba :D.Pozdrawiam.