Mój samochód to Audi A3 1.9TDI 110KM AHF. Mam prośbę o analizę i wypowiedź na temat logów. Nie jestem specjalistą od VAG-a, dlatego wszelkie wskazówki i porady mile widziane. Ze zrobieniem nowych logów na inny sposób nie będzie problem. Wykonałem dwa pomiary: Statyczny na rozgrzanym silniku: !!!!Poprawiłem link do pliku statycznego!!! DYNAMICZNY zmierzony na ciepłym silniku, pełne przyspieszenie na trzecim biegu:
--------------------- SOLD - 1995 M3 -- Dakar Yellow, RMS Stage 1 Supercharger, AA Exhaust, Bilsteins, Fikse wheels, UUC strut bar, etc.
Pytam, bo niedawno kupiłem samochód i chcę się dowiedzieć czy wszystko OK. !!!Poprawiłem link do loga statycznego!!! nowy link do pliku txt: Dodatkowo wykryłem jeszcze te błędy: Address 35 ------------------------------------------------------- Controller: 8L0 862 257 L Component: ZV-Pumpe D05 Coding: 00000 Shop #: WSC 06313 2 Faults Found: 01367 - Central Locking Pump Run Time Exceeded (Likely Leak) 35-00 - - 00991 - Interior Lights 28-00 - Short to B+ Domyślam się, że chodzi o centralny zamek i oświetlenie czegoś. Dodam tylko, że centralny działa z pilota i z kluczyka. Dzięki za wszystkie posty (te jeszcze nie napisane też). Jeśli chodzi o podpięcie do kompa to w Olsztynie komercyjny koszt to ok. 100 zł. Taniej będzie kupić kabel na allegro i znaleźć program. Podłączenie i zrobienie logów to żadna filozofia, trudniej już z ich interpretacją. Pozdrawiam
Cytuj: Oryginalnie napisane przez dan701 Pytam, bo niedawno kupiłem samochód i chcę się dowiedzieć czy wszystko OK. !!!Poprawiłem link do loga statycznego!!! nowy link do pliku txt: Dodatkowo wykryłem jeszcze te błędy: Address 35 ------------------------------------------------------- Controller: 8L0 862 257 L Component: ZV-Pumpe D05 Coding: 00000 Shop #: WSC 06313 2 Faults Found: 01367 - Central Locking Pump Run Time Exceeded (Likely Leak) 35-00 - - 00991 - Interior Lights 28-00 - Short to B+ Domyślam się, że chodzi o centralny zamek i oświetlenie czegoś. Dodam tylko, że centralny działa z pilota i z kluczyka. Dzięki za wszystkie posty (te jeszcze nie napisane też). Jeśli chodzi o podpięcie do kompa to w Olsztynie komercyjny koszt to ok. 100 zł. Taniej będzie kupić kabel na allegro i znaleźć program. Podłączenie i zrobienie logów to żadna filozofia, trudniej już z ich interpretacją. Pozdrawiam Ten pierwszy to mowi o tym ze zdarzylo sie tak ze drzwi na przyklad mogly byc niedomkniete i centralny probowal zamknac te drzwi ale nie byl w stanie przez kilknascie sekund, a drugi chyba o zwarciu w instalacji oswietlenia wewnatrz autka. Pierwszy bez problemu vagiem usuniesz, co do drugiego to sobie poszukaj dokladniejeszego info na forum