Our Forum

Our Forum

SearchSearch   Users   Registration   Entrance
Today: 18.12.2025 - 20:37:43
Pages:  1  

Pomysł na lifting E32

MessageAuthor

Witam, na wiosnę planuję zakup jednak E32 z powodu po prostu rozsądku (pierwsze auto - miało być E38). Planuję zakup 730i V8 aut., ale teraz do rzeczy: Pierwsze pytanie dotyczy felg - mam zamiar wsadzić do E32 słoneczka 19cali i tu pytanko czy wejdą i czy jest gdzieś foto E32 na tych felgach Następnie oświetlenie - chcę trzymać się w miarę możliwości serii, lecz wg. mnie proponowane przeze mnie lampy odmłodzą E32: I tu następujące pytanie, czy takie allegro lampy będą się ładnie prezentować, czy będzie tandeta :/ Z przodu powędrował by dobry xenon + lampy obrysowe w kierunkach. Osobiście u znajomego w Golfie 2 lampy clear chrom z allegro prezentują się świetnie. Całość wykończył by chromowany grill + średnio przyciemnione szyby. Samochód chciałbym czarny lub ewentualnie szary... Czy nie zrobię wiochy takimi lampami? Tył już widziałem na żywo i ładnie się prezentuje, ale przód może się za bardzo świecić - czy ma ktoś takie lampy?

tigruppe

users

Statistics:
Registration: 09.30.2002
13.10.21 - 02:24:18
Message # 1
RE: Pomysł na lifting E32

Golf to nie bmw 7. Tuning owszem ale w serii 3 lub 5 a nie 7-a juz napewno nie taki jak proponujesz. Nie zakładaj 19 cali do E32 bo nasze drogi sa jakie sa i bedziesz to bardzo odczuwał komfort spadnie do 0. Mysle ze w zupełności 17 cali wystarczy.

Austin

users

Statistics:
Registration: 04.01.2001
13.10.21 - 02:35:49
Message # 2

a ja bym proponowal LEDy do tylu :D

---------------------
- Roman

BGM3

users

Statistics:
Registration: 08.30.2001
13.10.21 - 02:44:13
Message # 3

Z tymi calami lepiej nie przesadzać,żeby nie wyszło coś takiego :P

Cosmos

users

Statistics:
Registration: 08.31.2001
13.10.21 - 02:49:51
Message # 4

Lampy z allegro zalatują tandetą,wzór ''słoneczka '' do e32 nie pasuje,raczej coś bardziej klasycznego,a rozmiar 19 jak najbardziej,nie ma to jak duża fela ;)

---------------------
The greatest

CASTRO

users

Statistics:
Registration: 03.07.2002
13.10.21 - 02:57:01
Message # 5

OK, dzięki za podpowiedzi. Lampy na tył raczej bym wybrał te z allegro bo widziałem jedną taką i wyglądały bardzo świeżo. Z przodem też się zastanawiam i zalatuje mi to wiochą, ale muszę na żywo obejrzeć takie lampy, a jeśli nie to zamontuję po prostu nowe przednie oraz zwykłe białe kierunki na przód i tak jak już wspomniałem z obrysami ;) Nie chcę przyciemniać lamp bo to właśnie jest dla mnie nieodpowiednie do klasy tego auta :cool: Co innego z szybami, auto znacznie lepiej wygląda, a przepisy.... kto by się przejmował :] No i kwestia felg. Brat miał w Mazdzie 626 17 cali i zastanawiał się nad 18 bo rewelacji nie było, więc nie chodzi mi tu o komfort a raczej o wygląd, bo na nowym zawieszeniu dużo nie spadnie. Nie chodzi mi o to jak będzie wyglądać tylko czy się zmieszczą :P Macie może ładne fotki e32 na dużych felgach?

---------------------
I like girls with a couple stab wounds, bullet holes, been knocked up a few times. I like girls who'll be able to drive me and look over and be like 'you know my driver's license is suspended.' I like girls who you know have bad credit when they're 2

Mistermotorist

users

Statistics:
Registration: 03.25.2001
13.10.21 - 03:05:04
Message # 6
Jaki obiektyw do Sony Alpha SLT a58 ? : Previous topicNext topic: OT - Anyone Used Whisper Room Or Similar?
Pages:  1  

Click on the dot next to the name to address the participant

The administrator has prohibited guests from replying to messages! To register, follow the link: register

Participants